lördag 7 augusti 2010

Howdi gal!

Nu har äntligen Magnolia släppt sin Bon voyage  kollektion! Som jag längtat och frotterat mig på dt medlemmarnas bloggar för att få se på dem ;) Nu är en del av dom mina efter att jag varit och hämtat dem på Stämpelgården :) Jag älskar dem allihop och det var så svårt att välja vilken jag skulle börja med. Men Cowboy Tilda har blivit min favorit eftersom hon faktiskt inte bara är söt, hon ser lite tuff ut också ;) Det är ganska ovanligt för Tilda ;) När jag såg henne så fick jag en idé om hur jag skulle använda henne direkt ;) Hon ser verkligen ut och säga: Howdi gal! Det här kortet har ingen mottagare än men det är ju enkelt att fixa när jag bestämt vem som skall få det.
Jag har använt mönsterpapper från The Girls Paperie, "paisley" och "newsprint stripe". Den underbara spetsen köpte jag hos Magnolia i Borås, liksom tulpanerna. Kanten har jag stansat ut med en stans från Martha Stewart, "garden trellis". Tilda har fått stickles på hatten och sin tröja. Övriga blommor kommer från WOC och Papirloftet. Bling och halvpärlor från Magnolia.

Idag skall vi bege oss ut på en liten utflykt igen :) Den här gången skall vi strosa inne på ett köpcentrum i Köpenhamn som jag älskar, Fisketorvet :) Tyvärr finns det ingen scrapaffär där :(....men väl en supergod italiensk restaurang :) MUMS!

Tack för alla era fina kommentarer, de värmer mitt pyssel♥ :) 

**********************************************************
 Today I´d like to share my very first card mith a stamp from Magnolias Bon voyage collection. Now they are finally in stock at Stämpelgården. I´ve been looking and admiring them at the dt´s blogs for waht seems ages now and I´m so happy to own some of them :) So hard to choose wich one to start with but I decided on Cowboy Tilda. Whem I first laid eyes on this beauty I instantly thought about the sentiment Howdi gal! I think she became my favourite because she´s not just cute, surely she looks a bit tough? ;)

The patterned papers comes from The girls paperie, "paisley" and "newsprint stripe". The border is punched out with a punch from Martha Stewart called "garden trellis". The lovely tulips, lace and bling comes from Magnolia. The other flowers comes from WOC and Papirloftet.

Today we´re heading out for another excursion :) This time to a big mall outside Copenhagen called "Fisketorvet". Unfortunately there is no scrapstore :( but the greatest italian restaurant is ;) YUMMIE!

Thank´s for all the lovely comments, they mean a lot to me ♥
8 kommentarer:

 1. Wow, Louise!! Hon är sååå tuff! Snyggt målat, fastnade tom i detta så jag missade resten av kortet.... ;-) Men nu har jag tittat och det är underbart! Så fina detaljer! Är galen i metalldekosar men de passar ju inte alltid lika bra som de gör här på ditt kort! (har ofta svårt att hitta plats på mina kort för dem... *suck*)

  Hoppas ni får det härlig i Köpenhamn!!

  Kram
  Linda

  SvaraRadera
 2. HÄRLIGT UNDERBART KORT!! Så Louisigt(jo det är visst ett ord) som det bara kan bli. Du träffar så rätt hela tiden med papper och dekos att jag bara kan skatta mej lycklig som får ta del av det hela.... Jag har bara beställt EN ENDA stämpel från Bon voaye serien.....WHAT THE HELL WAS I THINKING???!!!!(jag över min engelska lite)
  men nu inser jag ju att man måste SÅKLART köpa fler sen. *suck* Måsteha-listan kommer aldrig att bli mindre har jag insett.....bara bytas ut eftersom! =0)

  Hoppas ni får en underbar dag i Köpenhamn,här ser det faktiskt ut som det ska gå att sola lite så det är precis vad jag ska göra så jag inte är blekast i sverige efter den här sollösa semestern.

  Kramen

  SvaraRadera
 3. Howdi... vilken läcker tjej. Kul när dom har lite coolare och tuffare stil. Håller med övre talare, du är så duktig på att färglägga. Det var ju det som jag fastnade för hos dig i början. Läckert kort!!!

  Hoppas ni får en trevlig dag.

  kram maria

  SvaraRadera
 4. What a beautiful card!!!! Love the sparkle and your coloring is beautiful too!!

  Congrats on you MDU win this week. Job well done!
  hugs, Janiel

  SvaraRadera
 5. Congratulations!
  What a lovely card. Love the colors, papers, flowers, lace and that beautifully colored image. Love the sparkles too.
  Hugs & Blessings
  Bernie

  SvaraRadera
 6. En tuff tjej i lyxförpackning skulle man kunna säga. Du färglägger fantastiskt. Alla dekorationer är så väl genomtänkta, tänker framför allt på texten med nitar på. Hoppas stämpeln jag skickat kom i din postlåda!

  Kram Ingela

  SvaraRadera
 7. Tack för din kommentar hos mig, jag blev så glad! :-)
  Tuffa Tilda var helt i min smak!! Å vad läckert kortet blev!!
  Kram

  SvaraRadera
 8. Howdi
  ...ett makalöst häftigt kort och det ska jag bara säga att efter att ha sett det live idag att det är gjort med perfektion( lånat ord;) Du är en fena på allt du tar för dig, färgläggning, färger och dekos.
  Tack för en lovely day
  Krama Signe från mig, en helt fantastisk liten tjej....

  SvaraRadera

Please leave a comment, that would make me thrilled :)
XOXO ♥