lördag 21 augusti 2010

Massvis med nytt på Stämpelgården :)

Det händer mycket nytt på Stämpelgården  just nu! Jag är så stolt och glad för att få tillhöra deras underbara team och nu har jag fått ett nytt kit att jobba med :) Massvis av underbara saker som kommer upp här inom kort men som är hemliga just nu :) Vilken cliffhanger va? ;)

Marie och Millan som äger Stämpelgården har lyckats bli den svenska grossisten för Nellie Snellen´s produkter! Det finns massvis med bra saker att säga om dem :) B.la har de underbara clearstamps :) Men bäst av allt är enligt mig priset! Det är inte fel med billiga produkter inom den här hobbyn, eller vad säger ni?

Stämplar finns från 55:-
* Fantastiska Dies för bara 98 :-!! Och jag kan intyga att dem är av bästa kvalité :) Ingen plast här inte :)
* Punchar så att du kan stansa ut och göra underbara egna blommor från 49:- Min absoluta favorit är lövpunchen som jag kommer inhandla så fort lönen landar på kontot. Du kan prägla dem så de ser helt autentiska ut!

I nästa vecka kommer Marie och Millan presentera fler nyheter från Nellie Snellen i Stämpelgårdens blogg. B.la billiga limprodukter och dekorationer såsom blommor och liknande :)

Nu har jag fullt upp med att färglägga min nya favorit, söta Smookie :) Världens goaste lille Drake :)

Ha en trevlig lördag!

************************************************************

If you´re interessted in some of Stämpelgården´s latest news from Nellie Snellen please use the Google Translator and you´ll find out more.

Have a lovely saturday!

4 kommentarer:

 1. Hej min lilla stumpalisa!! jag behöver då INTE lära dej det minsta i kortvärldens tänkande kära lilla vännen....här är det du som är läraren och jag den evigt tacksamma eleven,skattar mej lycklig fortf för att jag "råkade" snubbla över din blogg *jippi jippi* Du är min pingla all the day,week and year! Största kramen till dej!

  Jag håller med......JAG HATAR ATT JOBBA,det tar ju för fasen bort en massa viktig pysseltid och pysselork.....ska det va så???? Den som bestämde att 4 veckor ska vara semester och resten av året jobb...varför inte bara tänkt tvärtom PÅ EN GÅNG LIKSOM??? tar dom verkligen ingen hänsyn till oss som pysslar,jag menar det är ju vi som håller handeln i ett järngrepp och förser en massa företag med miljoner varje år...tror jag ska driva frågan politiskt,sen ska jag även driva frågan om varför det dras pengar VRJE gång jag handlar på mitt kort...WHATS UP WITH THAT!??? *hi hi*
  Nu ska jag ta mej i kragen och pyssla till nåt,men kameran har åkt till turkiet i en vecka(ja mitt lilla barn me såklart,usch säger jag bara för våndan att måsta släppa taget hela tiden över sina barn och låta dom klara sej utan mamma ,tur som är så gör dom det iallafall)....så jag får väl försöka med jobbets digitalkamera ist om det kniper! =)

  Stora kramar till dej igen liten vän

  SvaraRadera
 2. Helt underbart söta stämplar ju :)
  puncharna har jeg sett på andra shoppar oxå, dom verkar vara bra och billiga,det tycker vi om hihi.

  SvaraRadera
 3. GRATTIS MIN LILLA KORTMÄSTARE!! ;-)

  SvaraRadera
 4. Stora grattiskramar, gumman!!! Du fixade det och höll hela vägen!!

  Kul att Stämpelgården förnyar sig lite... Det blir ju trist med sammalika och bara nya Magnolia-stämplar.... Nu blir det till att kika förbi igen. Var flitig kund förut men nu har är jag inte lika trogen längre... ;-)

  Ha en underbar lördagkväll och sola dig i glansen!!!

  Kramisar
  Linda

  SvaraRadera

Please leave a comment, that would make me thrilled :)
XOXO ♥